facebook twitter

Reisverslag 2e dag Batticaloa

Allereerst bedankt iedereen voor de vele reacties op onze verslagen. Heel erg leuk en we lezen ze graag. Sorry dat we ze niet beantwoorden. Maar wellicht zien we elkaar na onze reis en kunnen we nog veel meer vertellen.
Uiteraard vanmorgen weer vroeg op pad naar de eerste preschool in Gandinagar. Nog steeds een prachtige school wat zeker er aan toe is om te starten met microkrediet.
De volgende preschool bezocht in Veechukalmunai wat er ook aardig uitzag maar het speelterrein buiten mag aangepakt worden.
Gezien de aardige reistijd naar deze preschools toe was het al weer 14.15 uur voor we ( uiteraard wel na een lunch) bij het St. Jude’s home kwamen. Een gebouw waarin naailessen gegeven worden om voor de dames een beter inkomen te kunnen verkrijgen. Ze maakten ook armbanden van kralen en ze vonden me toch wel zo aardig dat ze mij er 2 omdeden. Ging ik daar even weer mooi deur uit.
Na een korte stop op het kantoor van EHED en afscheid van een deel van de staf gingen wij met Father Cryton nog op pad voor het bezoeken van 3 preschools. 2 hiervan waren behoorlijk oud en klein en wel aan vervanging toe. De derde was best een goed gebouw en met wat hulp van de ouders komen die er wel.
Na het bedanken van Father Cryton gingen wij ieder onze weg.
Wij verder naar de volgende locatie Trincomalee waar we weer 3 volle dagen gaan meemaken.
Sorry voor het wat kortere verslag maar voor ons is het al weer 23.15 en was het een pittige dag in de warmte.

Bron

feb 24, 2016 | Gepost door: in Reisverslag 2013