facebook twitter
Maandag alweer

Reisverslag Maandag alweer

Alweer maandag en op tijd op pad voor het bezoeken van 6 locaties.
1 preschool die al sinds 2013 bestaat, 2 preschools van 2015 en 3 locaties waar de aanvraag is gedaan voor een nieuw gebouw.
Speciaal 1 preschool was voor mij bijzonder. Deze locatie heb ik bezocht in 2013 toen zij een aanvraag hadden voor een groter gebouw. Er was al een gebouw aanwezig maar veel te klein voor de vele kinderen, nu zelfs 95. Toen gingen wij akkoord met de aanvraag en de sponsoring was gelukt. Dit keer dus een bezoek aan de nieuwe preschool. Een hele enthousiaste groep ouders, kleuterleidsters en een zeer toegewijde Father. Dit merk je gelijk als je aankomt. Veel kinderen en ouders die alle meehelpen aan een feestelijk ontvangst waarbij je met de kinderen samen naar binnen loopt.
Hier zitten de kinderen vooraan en wij erachter. Dat is een goed teken want het gaat om de kinderen. Zij hadden een mooi programma met dans en zang en natuurlijk wij later een hapje en drankje. Het terrein, de school, toiletten alles zag er goed en georganiseerd uit. Dat geeft dan wel een heerlijk voldaan gevoel als je dit terug ziet, top.

De wegen vandaag was een ander verhaal. Soms een stuk carpenter road zoals zij zeggen, asfalt dus, maar vaker een modderweg met veel water en diepe kuilen. Dit door het regenseizoen van de laatste weken waarin inderdaad veel regen is gevallen. Gelukkig vandaag wel droog maar het water van de wegen is nog een ander verhaal. We moesten zelfs een stukje gaan lopen want de weg was even een rivier geworden.

De lunch hadden we bij een Father thuis, rijst met bende dus, zoals ik dit noem. Veel vis waaronder heerlijke krab.
Door de lange afstanden van vandaag en de slechte wegen konden we niet meer doen als 6 preschools en waren we nog pas om 19.00 uur thuis waarna nog een kleine vergadering tot 22.00 ! hadden. Ach doen we ook zelf hoor, we hebben dan veel te vertellen en te bespreken hoe we de dag vonden. Maar goed nog even eten, stukje schrijven en naar bed!!!!!

Ik hoop dat er nog iets van foto’s bij geplaatst kan worden, maar helaas sinds gisteren werkt dit erg slecht om te uploaden.

Groetjes Martha

Bron

7 - Reisverslag 2015 Aankomst en 2e dag 8 - Reisverslag 2015 Aankomst en 2e dag 9 - Reisverslag 2015 Aankomst en 2e dag

feb 24, 2016 | Gepost door: in Reisverslag 2015