facebook twitter
Van Trincomalee naar Batticaloa 30 november

Reisverslag Van Trincomalee naar Batticaloa 30 november

Al weer onze laatste dag in Trincomalee.
Dit keer na uitchecken van het hotel, begonnen met een bezoekje aan de bisschop. Ja wij werken nu eenmaal met Katholieke organisaties en dan zijn ook deze contacten best waardevol.
Op het kantoor van EHED ,onze partner in Trincomalee, zijn we begonnen met een kort ochtendgebedje met de staf. Toen weer op pad naar een preschool. Een bestaande school welke het verzoek had voor nieuwbouw.
Daarna op een andere locatie een beschadigd gebouw bekeken wat ook een preschool zou moeten worden. Dit waren deze dagen de projecten in Trincomalee.
Terug op het kantoor hadden we een afsluitend gesprek met EHED waarin wij onze bevindingen deelde en EHED een mooie presentatie had voorbereid over onze samenwerking. Voor Jessica was er een mooie taak om onze deelname aan de actie van Wilde Ganzen (beste particuliere initiatief van het jaar) ook hier uit te leggen. En dan vooral hoe zij konden stemmen. Dit ging helemaal super en alle aanwezigen gaan hun best doen voor zoveel mogelijk stemmen. Natuurlijk nog de mooie woordjes van de gehele staf, waarna wij ook hun bedankten en we onze waardering uitgesproken hebben. Nu weer op pad naar het volgende adres; Batticaloa.

Nog voor we onze slaapplek bereikte al gelijk 1 preschool bekeken. Alhoewel een terrein bij een kerkje, want hier was helemaal geen preschool.
Daarna weer door maar nu naar ons slaapplekje wat helaas tegenviel. We hadden gehoopt op een wat betere accommodatie. Dus worstelen we ons hier nog 2 dagen doorheen maar dan echt even behoefte aan een schone kamer met warme douche.

Bron

42 - Reisverslag 2015 Aankomst en 7e dag

feb 24, 2016 | Gepost door: in Reisverslag 2015