facebook twitter
Woensdag Kilinochchi

Reisverslag Woensdag Kilinochchi

Vandaag een groot contrast gezien tussen de oude vervallen Preschools en de nieuwe gebouwen. Wat ACNS tot nu toe mogelijk heeft gemaakt is een verademing voor de kinderen, ouders en kleuterleidsters die super blij zijn! Bij een van de Preschools hadden ze weer grootst uitgepakt voor onze komst. De kinderen liepen in een optocht met trommels en fluiten! Dit gaf een heel goed gevoel!

Bij een van de aan vragen zaten we buiten, het gebouw zelf was namelijk gedeeltelijk al ingestort en gevaarlijk. De groep was erg gemotiveerd om ons te overtuigen van de behoefte aan een nieuwe Preschool. Nou dat begrepen we wel!

Aan het eind van de bezoeken delen de nieuwe leermiddelen uit die we dankzij jullie sponsering konden aanschaffen! Sommige kinderen erg verlegen, zo verlegen dat ze het pakketje niet eens durven aan te pakken. Maar andere juist weer heel nieuwsgierig!

De wegen vandaag afwisselend, van redelijk tot heel slecht met veel water en kuilen. Vandaag langs de weg de buffels gezien die hun dagelijkse bad namen. Bijna het idee dat we op safari waren.

Gister avond nog even doorgewerkt tot een uurtje of twaalf, we worden alleen maar enthousiaster om de kinderen te helpen. En we hadden natuurlijk het één en ander voor te bereiden voor de wedstrijd van Wilde Ganzen! ACNS doet mee om het Beste Particulier Initiatief van het jaar te worden! De website om te stemmen is vandaag online! We moeten zoveel mogelijk stemmen krijgen om bij de top 5 te komen! We zijn dus actief bezig om dit te promoten! Dus bij deze willen we ook jullie vragen om te Stemmen op ons!! Waarom? Omdat wij deze week weer met eigen ogen zien hoe groot de noodzaak is om kleuterscholen te realiseren. Het winnen van deze wedstrijd betekent concreet het realiseren van één zelfstandige kleuterschool!

Ga naar deze link: https://www.wildeganzen.nl/pivanhetjaar/realiseren-zelfstandige-kleuterscholen

Vul je gegevens in, ga akkoord met de voorwaarden, verstuur en deel het met al je vrienden, familie en kennissen!

Groetjes,

Rick, Gerard, Jessica en Martha

Bron

16 - Reisverslag 2015 Aankomst en 4e dag 17 - Reisverslag 2015 Aankomst en 4e dag 18 - Reisverslag 2015 Aankomst en 4e dag 19 - Reisverslag 2015 Aankomst en 4e dag

feb 24, 2016 | Gepost door: in Reisverslag 2015